Varukorg  

Inga produkter

0,00 kr Frakt
0,00 kr Totalt

Till kassan

Produkter
Sök


                                                           Om oss 

Vi är ett litet företag i Malmö som har förstått vikten av att människor måste börja ta ett större ansvar för sin egen hälsa, annars riskerar kostnaderna för den offentliga sjukvården att skena och resurserna kommer inte att räcka till. Det är trots allt du själv som är ytterst ansvarig för din hälsa. Vi tycker också att du har ett ansvar gentemot din familj, vänner och samhälle.

Ohälsa (livsstils relaterade sjukdomar) ökar för varje år som går. Denna utveckling måste brytas. Inom snar framtid riskerar vi annars att halv befolkningen får vårda den andra. Detta scenario kommer att bli dyrt samhällsekonomiskt. Så som det ser ut idag jobbar den offentliga sjukvården alldeles lite preventivt. Det som heter Hälso- och sjukvård är knappast hälsovård. Hade det varit så hade man inte arbetet på det sättet man gör idag. Därför söker sig fler och fler till alternativ medicin. Försäljningen av sk "egenvårdsprodukter" och kostillskott ökar. En del produkter har klara hälsofördelar andra har det inte. Det är inte alltid så lätt att välja bland kanske 1000 tals produkter därför har valt att begränsa vårt sortiment.

Som vi ser det är kosten en väldigt viktig faktor för att upprätthålla hälsan. Alldeles för få människor tar detta på allvar. Man ska väl inte först behöva bli sjuk för att man ska ändra på sin livsstil? Eller är det så? Varför riskera ett kanske livslångt lidande och att vara begränsad? En del behandlingar är dessutom livslånga. 

Generellt är män sämre på att investera i sin egen hälsa än kvinnor. Män väntar också längre med att uppsöka vård än kvinnor. Priset för det detta kan vara att man kommer för sent. Många lever nog med tanken att "en bra karl reder sig själv" eller "det drabbar inte mig". Men fakta säger något annat. Även om kvinnor lever i genomsnitt längre än vad män gör söker de vård oftare. Vad säger det?
   
Både kort- och långtids sjukskrivningarna ökar. Vi i västvärlden sover sämre, stressar mer, rör oss mindre och framför allt äter fel. Fyra viktiga skäl till att ohälsan ökar. Vi måste börja tänka om och ändra på vår livsstil, det är vår klara uppfattning. Annars riskerar vi att samhället havererar. Vi skulle egentligen kunna vara ett av världens friskaste folk, för förutsättningarna finns, men det är vi inte.

– Du har bara en kropp, den är ditt viktigaste verktyg, så var rädd om och ta hand om den.

Nu är dags allt börja investera i dig själv. Låt mer av din tid och pengar gå till friskvård och egenvård.

"En frisk människa kan ha 1000 tals önskningar medans en sjuk oftast bara har en"  -Någon

Tänkvärt tycker vi. Hoppas vi kan få dig att tänka om eller till!? 
  


Avslutningsvis väljer vi att kalla våra produkter för riktig hälsokost istället. Tycker det ordvalet står i bättre relation till vad vi säljer. Vi vänder oss till alla som vill värna om sin och andras hälsa och där vi definitivt anser att tillskott har sin plats ihop med en i övrigt bra balanserad kost.

 


» Alla erbjudande

Nyhetsbrev